Moestuin shop

Onze missie

Bij Feggies geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om hun eigen gezonde, biologische groenten te kweken. We zijn begonnen met een eenvoudige visie: moestuinieren toegankelijk, duurzaam en lonend maken voor iedereen, ongeacht hun ervaring of woonomgeving. Onze zaden zijn niet alleen bijzonder door alle verschillende soorten – ze zijn ook allemaal volledig reproduceerbaar, zodat je elk jaar kunt genieten van de vruchten van je eigen arbeid.

Samenwerken

Omdat we echt voor onze missie staan werken we graag samen met anderen. We werken al samen met content producers, influencers en andere groene merken.

Denk jij dat we samen meer kunnen bereiken? Neem dan contact op met Feggies!

Gemeenschappelijk

We bouwen aan een gemeenschap. Een gemeenschap die samen zorgt voor een nog grotere impact dan iedereen alleen kan maken.

Duurzaam

Er is bijna niets zo duurzaam als de kern van ons voedsel systeem. Je stopt een zaadje in de grond, eet de oogst, bewaard de zaden en begint weer opnieuw. Zo duurzaam kan het zijn, dus zo duurzaam moet het zijn.

Makkelijk

Je eigen moestuin hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Iedereen kan zijn eigen eten verbouwen. Op het balkon, in de tuin of zelfs gewoon binnen.

1 van 3